Logo laten restylen

Om heel wat redenen kun je ervoor kiezen om je logo te laten restylen. Na je logo al jaren in gebruik te hebben kan het tijd zijn om het te moderniseren. Zodat je logo weer goed aansluit bij je huidige bedrijf en bij de producten of diensten die je nu levert.

Wil je je logo laten restylen? Schakel dan grafisch ontwerper Maaike Scherpenzeel in. Zij maakt op basis van je huidige logo een nieuw ontwerp.

5 redenen voor zelfstandig ondernemers om een logo te laten restylen

  • Je logo is gedateerd en past niet meer bij de ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt.
  • Je hebt nieuwe diensten of producten en het logo is niet meer dekkend voor wat je doet.
  • Je hebt de naam van je bedrijf veranderd.
  • Je bedrijf is gefuseerd met een ander bedrijf.
  • Je bent begonnen met een eigen gemaakt logo maar je wil het logo nu laten professionaliseren.

Restylen of het roer om?

Bij de start kijkt Maaike samen met jou naar het huidige logo. Wat zijn goede elementen uit het logo om te behouden? En welke elementen in het logo kun je versterken of beter laten vervallen? Dat zal de basis zijn voor een nieuw ontwerp.

Het kan ook nodig zijn om juist het roer om te gooien. Omdat je je bedrijf in de loop der jaren hebt geprofessionaliseerd en gemoderniseerd. Of omdat je nu andere producten en diensten aanbiedt. Of omdat je een nieuwe klantengroep aan je wil binden. Dit kan allemaal een reden zijn om een nieuw logo te maken. Je geeft dan een duidelijk boodschap af naar de omgeving. We varen een nieuwe koers.

Wat wil je uit je logo behouden?

Grafisch ontwerper én communicatie professional

Maaike Scherpenzeel kan je hier goed over adviseren. Zij zorgt ervoor dat je een logo krijgt dat klopt.

Door haar jarenlange ervaring als communicatie professional weet ze hoe je je boodschap naar je (potentiële) klanten het beste kunt formuleren. En hoe je deze boodschap vervolgens verbeeld in je logo.

Dit in combinatie met haar kennis en ervaring als grafisch ontwerper zorgt ervoor dat jij een herkenbaar en aansprekend logo krijgt voor jou en voor je klanten.

Kosten logo laten restylen

Wat kost het, een logo laten restylen? Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat is vooraf niet te zeggen. Het hangt af van welke aanpassingen je huidige logo nodig heeft. Maak een afspraak met Maaike voor een kop koffie of thee. Dan kunnen jullie het samen bespreken.