Kosten ontwerpen huisstijl

Wat zijn de kosten van het ontwerpen van je nieuwe huisstijl? Dat is afhankelijk van wat je nodig hebt. Maaike Scherpenzeel biedt verschillende pakketten voor de meest gevraagde producten.

Wil je een mooi logo met visitekaartje en briefpapier? Of wil je ook een envelop laten ontwerpen? Of ben je meer op zoek naar een complete huisstijl met logo, visitekaartje, (digitaal) briefpapier en omslagfoto’s voor je social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin, Facebook of Google+? Kies hieronder jouw pakket.

Staat je keuze er niet bij neem dan even contact op met Maaike voor je persoonlijke aanbieding.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief BTW.

Opbouw van Maaikes prijzen voor een nieuwe huisstijl

Bij elk pakket zijn de volgende items standaard inbegrepen:

 • De ontwerpen van je huisstijl worden gemaakt door Maaike Scherpenzeel. Zij is naast grafisch ontwerper ook afgestudeerd (doctorandus) in de communicatiewetenschappen. Daardoor krijg je een huisstijl die herkenbaar en aansprekend is. Je voelt dat het klopt.
 • De intake vooraf en de presentatie van de ontwerpen vinden plaats in persoonlijke gesprekken (eventueel via Skype of Google Hangouts). Maaike maakt twee verschillende ontwerpen voor je huisstijl. Dus twee ontwerpen voor je logo, je visitekaartje en voor de huisstijlelementen. Daaruit mag je kiezen.
 • Dan krijg je daarna ook nog twee kleurvarianten van de gekozen ontwerpen. Dat betekent dat je mag kiezen met welke kleuren je nieuwe huisstijl nog beter tot zijn recht komt.
 • Daarmee gaat Maaike aan de slag en maakt ze de andere ‘huisstijldragers’, dus bijvoorbeeld het briefpapier en je profielfoto en omslagfoto voor je Facebook pagina en andere social media.
 • Met je nieuwe huisstijl (logo en huisstijlelementen) is later gemakkelijk een nieuwe drager te ontwerpen die in het geheel past.

Ontwerppakketten en prijzen

 • Basis pakket – drukwerk huisstijl
  Je krijgt een logo, visitekaartje, briefpapier en huisstijlelementen. Met deze ontwerpen kan later gemakkelijk ook nog een nieuwe drager van je huisstijl worden ontworpen.
 • Plus pakket – drukwerk huisstijl
  Je krijgt een logo, visitekaartje, briefpapier, envelop en huisstijlelementen. In plaats van een enveloppe kun je ook een complimentscard laten ontwerpen. Goed te combineren met het drukwerkpakket Plus. Dan krijg je (indien gewenst) een visitekaartje met ronde hoeken, wat zwaarder papier en mooie enveloppen.
 • Compleet pakket – digitale en drukwerk huisstijl
  Je krijgt een logo, visitekaartje, briefpapier en huisstijlelementen. Drukken van het visitekaartje en briefpapier zit bij dit pakket in. Het ontwerp van het briefpapier kun je ook gebruiken als achtergrond in je Word documenten. Het geoptimaliseerde logo plaats je in je e-mail handtekening. En je krijgt een omslagfoto in je nieuwe huisstijl voor twee social media.

Bekijk hieronder de prijzen in de tabellen! Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Kies wat je nodig hebt

Wat is een huisstijl je waard?

Een huisstijl kost wel wat. Maar je kunt het ook omdraaien, Wat is het je waard om als bedrijf duidelijk herkenbaar te zijn en een goede huisstijl te hebben? En wat levert het je op?

De voordelen van een goede huisstijl:

 • Je krijgt een herkenbare en aansprekende huisstijl voor jou en je klanten
 • Je bouwt sneller naamsbekendheid op
 • Je zorgt voor een professionele uitstraling
 • Je kunt er jaren mee vooruit

Wil je eerst kennismaken met Maaike Scherpenzeel? Maak een afspraak voor een kop koffie of thee. Dan kun je meteen je wensen bespreken.

Staat het product dat je zoekt er niet bij?

Heb je andere wensen? Neem dan contact op met Maaike Scherpenzeel. Ze ontwerpt meer grafische producten dan je op deze pagina vindt. Een compleet overzicht vind je op de pagina Huisstijldragers kiezen.

Of bekijk Maaikes prijzen hieronder of lees verder op: