Grafisch ontwerper Nijmegen

Maaike Scherpenzeel is grafisch ontwerper in Nijmegen. Ze is gespecialiseerd in het maken van logo’s en huisstijlen voor zelfstandig ondernemers in Nijmegen en wijde omgeving. Persoonlijk contact is voor haar de basis voor een goed ontwerp.

Ontwerpen met passie

Ontwerpen is Maaike’s passie. Ze werkt graag voor zelfstandig ondernemers omdat zij ook vanuit hun passie werken.

Je hebt ‘de eerste steen’ voor je bedrijf gelegd en bouwt daar nu op voort. Dat maakt elk verhaal van een ondernemer tot een uniek verhaal. En dat verhaal wil ik vertellen.

Aansluiten op jouw verhaal

Maaike zorgt er als grafisch ontwerper Nijmegen voor dat haar ontwerp aansluit op jouw verhaal. En dat het tegelijkertijd je doelgroep aanspreekt. Ze legt, als het ware, de link van jou naar je doelgroep. En zo krijg je een treffend ontwerp.

Je bedrijf in beeld

Maaike kan je dus helpen om beter gezien en herkend te worden door je klanten en doelgroep. Ze start elke ontwerpopdracht met een uitgebreid gesprek.

Zo kan zij zich een goed beeld vormen over je bedrijf en over jou als ondernemer. Ze wil meer weten over je visie. Wat is je drijfveer om een eigen bedrijf te hebben? Wie zijn je klanten en is dat ook je doelgroep? Welke producten of diensten bied je aan? En niet te vergeten, wat zijn je wensen voor het ontwerp van je logo en/of huisstijl?

Dus als je op zoek bent naar grafisch ontwerper Nijmegen neem dan contact op met Maaike Scherpenzeel. Of bekijk haar portfolio.

Wat kun je laten ontwerpen?

Naast logo’s en huisstijlen ontwerpt Maaike ook andere grafische producten. Drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes. En digitale producten voor internet zoals je omslagfoto en profielfoto voor je social media of een e-book.

Je krijgt een treffend ontwerp van een goede Nijmeegse grafische vormgever

Bij Maaike Scherpenzeel, grafisch ontwerper Nijmegen, kun je dus terecht voor het ontwerpen van grafische producten zowel voor drukwerk als voor internet.

Drukwerk:

Internet:

  • Omslagfoto’s voor je social media, bijv. Facebook, Twitter, Linkedin of Google+
  • Website ( i.s.m. Paul Verberk van Rake Communicatie)

Of bekijk Maaikes portfolio hieronder of lees verder op: