Grafisch ontwerp Nijmegen

Maaike Scherpenzeel staat synoniem voor grafisch ontwerp Nijmegen: ze ontwerpt voor ondernemers in Nijmegen en wijde omgeving.

Haar werkgebied beslaat Nijmegen, Arnhem en het gebied daar omheen met onder andere de plaatsen Malden, Wijchen, Beuningen, Elst en Bemmel.

Een herkenbare en aansprekende huisstijl

Ben je op zoek naar grafisch ontwerp Nijmegen? Naar een logo en huisstijl voor je bedrijf? Wil je visitekaartjes, briefpapier of een flyer laten maken?

Maaike Scherpenzeel maakt grafische ontwerpen die kloppen. Maaike is grafisch ontwerper én afgestudeerd in de communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar specialiteit is het ontwerpen van logo’s en huisstijlen.

Door meer dan 20 jaar ervaring in communicatiefuncties weet ze de juiste vragen te stellen. Die informatie gebruikt zij bij het maken van ontwerpen voor haar klanten. Zo maakt ze grafische ontwerpen die aansluiten op jouw verhaal als ondernemer. En op de behoefte van je klanten.

Het resultaat? Een herkenbare en aansprekende huisstijl voor jou en je klanten.

Profileren met je uitstraling

Als ondernemer heb je behoefte om je duidelijk te profileren met je bedrijf. Je bent net  gestart of je wilt je bedrijf verder professionaliseren. Dat doe je onder andere met je huisstijl en grafische producten. Die bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van jouw bedrijf.

Door je huisstijl en bedrijfslogo consequent toe te passen in je communicatie activiteiten zullen potentiële klanten je bedrijf makkelijker herkennen en jou eerder weten te vinden.

Grafisch ontwerp Nijmegen

Maaike Scherpenzeel is gevestigd in Nijmegen en is mede-eigenaar van Rake Communicatie. Haar doelgroep is zelfstandige ondernemers die gevestigd zijn in Nijmegen en wijde omgeving.

Profileer je met de uitstraling van je grafisch ontwerpHaar werkgebied beslaat Nijmegen, Arnhem en het gebied daar omheen waaronder Malden, Wijchen, Beuningen, Elst en Bemmel.

Bij zo’n kleine afstand is het makkelijker om persoonlijk kennis met je te maken. En met persoonlijk contact krijgt Maaike beter een indruk van wie je bent en wat je wilt. Ook de presentatie van haar ontwerpen doet ze graag persoonlijk en niet via een mailtje.

Woon je buiten de regio Nijmegen – Arnhem dan is contact via Skype of Google Hangouts een optie. Maar je bent natuurlijk altijd ook van harte welkom in Nijmegen.

Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Of bekijk Maaikes portfolio hieronder of lees verder op: